TMB-duo

Klassisk guitar og computer

En koncert der i høj grad bruger kirkens akustik som medspiller. Den klassiske guitar er kendt for at klinge godt i et kirkerum, og sammen med computeren og dens mange muligheder, vil rummet vokse yderligere. Med fokus på musik man kan drømme sig ind i, vil vi lade rummet fyldes af klange med uanede dybder.
Oplev materiets egenskaber og lyd, lys og tidsintervaller, egne indre billeder og vor egen perception, som smelter sammen i en højere enhed ved duoens egne værker.

Ivan Olsen – guitar & computer
Christian Skjødt – computer & elektronik

Lyt til uddrag fra koncert i Vor Frue Kirke, Aalborg

Pris: 5.000kr + eventuelle udgifter

Kontaktinfo:
telefon: 26 546 246
email: info@olsenivan.dk

fase/forskydninger
Gennem dagens teknologi er mulighederne for implementering af elektronisk udstyr i koncertsammenhæng vokset enormt. Tidligere var elektronisk lyd altid i form af gennemarbejdede båndoptagelser der blev afspillet ens fra gang til gang. TMB duo bruger teknologien mere aktivt, og som en vigtig medspiller, hvor beslutninger tages i selve koncertsituationen.
I stykket til denne koncert vil computeren spille sammen med guitaren, og danne en naturlig klang af et guitarensemble, men hvor der lige pludselig kan rykkes ved det der er muligt i det virkelige liv.